SYMACH-LOW-68

JorritInstallation and Service Support

"Ik kan altijd op mijn collega’s bouwen. Dit sterke teamgevoel zorgt ervoor dat ik niet hoef te stressen, omdat ik weet dat ik op hen kan rekenen. Binnen mijn team wordt er heel goed samengewerkt; we kunnen goed met elkaar opschieten en werken samen naar hetzelfde doel toe. Bij Symach is samenwerking de sleutel tot succes."

 

Gerwin - Montagemedewerker

"Er zijn veel loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen binnen SYMACH. Je kunt hier je eigen ambities realiseren. Hoewel we allemaal hard werken om deze hoge kwaliteitstandaard mogelijk te maken, is er altijd een ontspannen werksfeer. Het werk loopt soepel, er draait een lekker muziekje op de achtergrond en iedereen is open en gemoedelijk naar elkaar. Ik help altijd waar ik kan, dat vind ik leuk en is voor mij geen extra moeite, omdat de andere collega’s dit ook doen. Zo komen we samen tot het beste resultaat!”

 

SYMACH-LOW-4
Joan-de-Kramer-Symach-low-res

Joan de Kramer - Engineer Electro

"Toen ik hier voor het eerst binnenkwam voor mijn afstudeerstage voelde ik me meteen thuis. Eerst mocht ik even binnen kijken bij de werkplaats. Hier loop je als nieuwe collega altijd een weekje mee, ongeacht je functie. Dit zorgt ook voor een stukje openheid. Je ziet en spreekt meteen al je collega's en leert de werkwijze kennen.

Verder in mijn stage had ik een keer een nieuw idee en voor ik het wist stond er 3-4 man rond me heen die allemaal meekeken en met me meedachten. Ik voelde me echt serieus genomen. Die samenwerking is voor mij heel inspirerend."

Jeroen Tromp - Servicemonteur

"Wij zijn specialist van het product wat we afleveren. We kennen het product door en door. Het maakt dan ook niet uit of de machine in Canada staat of in Mexico of Frankrijk. We zijn allemaal onderdeel van het proces. De machines veranderen, de techniek verandert, maar wij leren continu mee. De lat ligt hoog, maar ik zou het zelf niet anders willen!"

 

SYMACH-LOW-26
SYMACH-LOW-51

KevinApplications Engineer

“SYMACH innoveert veel. Waar we benodigdheden en kansen zien proberen we hier altijd wat mee te doen. Hier krijgen we dan ook de vrijheid om in oplossingen te blijven denken. We mogen iets aanbieden wat niet standaard is, of zelfs iets nieuws! Dat maakt voor mij dat ik geïnspireerd blijf en hier heel graag mijn bijdrage aan lever.”

 

Ook werken bij SYMACH?


Bekijk vacatures

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.