Technical Researcher

In de functie van Technical Researcher 

 • Evalueer je de behoeften van de klant en adviseer je te gebruiken onderdelen van SYMACH voor vervanging van onderdelen
 • Onderzoek je reserve onderdelen die nodig zijn, en beveel je oplossingen aan. Rekening houdend met kostenaspect.
 • Bereid je offertes voor, verzorg je de correspondentie met de klant en sluit de offerte af na voltooiing       
 • Samenwerken met Engineering om creatieve oplossingen te vinden voor (binnenkort) verouderde onderdelen 
 • Werk je samen met wereldwijde technical researchers om best practices te delen en onderdelen op elkaar af te stemmen

Je bent onderdeel van het Partsteam. Het huidige Partsteam bestaat uit 2 teamleden in Terneuzen, daarnaast ben je onderdeel van het Customer Service team in Europa. Deze functie vereist het vermogen om technische en klantenservicevaardigheden te gebruiken om relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden, proactief producten en diensten aan te bieden en klanttevredenheid te garanderen door klantenservice van wereldklasse te bieden.   

In ons bedrijf zijn we open naar elkaar, lopen we makkelijk binnen bij elkaar en werken we vooral samen aan ons product. De lijnen zijn kort waardoor we snel, maar overwogen beslissingen kunnen nemen en vernieuwingen en verbeteringen snel door kunnen voeren. De lat ligt hoog, wij maken producten van hoge kwaliteit en bieden service van hoog niveau. Dit kan doordat we alle disciplines van onze machines binnen ons bedrijf zelf ontwerpen en realiseren, van verkoop, engineering, software, assembleren tot installeren en service bij de klant. 

Wij geloven in een people-centric cultuur, met een sociaal personeelsbeleid  gebaseerd op vertrouwen en open sfeer. Het bieden van doorgroeimogelijkheden en uitdagingen is daar zeker onderdeel van. 
SYMACH maakt deel uit van de Barry Wehmiller group, met het hoofdkantoor in St Louis in USA.

SYMACH produceert palletizers, zakvulsystemen, interne transportsystemen en wikkelmachines in uiteenlopende branches van de agrarische voedingssector tot de industriële en chemische industrie in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Australië. 

Wat breng jij mee?

 • Een hoog niveau van klantengerichtheid: Streven om aan de verwachtingen van interne en externe klanten te voldoen en deze te overtreffen

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels, met het vermogen om effectief te communiceren 

 • Veel aandacht voor detail met uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen om te multitasken en prioriteiten te stellen 
   

Wat brengen wij?

 • Goed passend salaris
 • Dynamisch en op elkaar ingespeeld team
 • Vakantiegeld 8%
 • Reiskosten woon/werk verkeer, eventueel T-tag
 • Pensioen
 • Voldoende mogelijkheden tot het volgen van benodigde scholing/training/cursussen
 • Bonus bij het behalen van onze jaardoelstellingen

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Terneuzen. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

Boaz_Timmermans_Symach_31
Boaz_Timmermans_Symach_49

Over ons

SYMACH BV is een vooraanstaand producent van palletizers, verpakkingsmachines, interne transportsystemen en wikkelmachines in uiteenlopende branches van de agrarische voedingssector tot de industriële en chemische industrie in Europa, Noord-Amerika en Australië. Momenteel werken wij in onze moderne, goed geoutilleerde vestiging in Terneuzen met een enthousiast gedreven team van ruim 85 medewerkers. Kwaliteit en service zijn kenmerkend voor SYMACH.

Waar wacht je nog op?
Kom eens langs!

Neem contact op met Ankie

Bel: 06 15 14 38 55
Of mail: personeelszaken.ter@bwpackagingsystems.com

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

 

SYMACH-HIGH-26

Alle velden met een * zijn verplicht.

*CV uploaden is optioneel.

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.