Werken met mooie techniek  

 • Installeren en opstarten van nieuwe machinelijnen bij de klant wereldwijd.
 • Verrichten van service- en onderhoudswerkzaamheden aan SYMACH installaties op klantlocatie.
 • Zelfstandig storingen analyseren en oplossen dmv online-monitoring of op klantlocatie.
 • Uitvoeren van modificaties aan bestaande installaties, mechanisch, elektrisch en software matig.

Je bent het visitekaartje van SYMACH

 • Fungeren als aanspreekpunt voor de klant en verantwoordelijkheid dragen voor voortgang en kwaliteit van te verlenen service.
 • Begeleiden bij proefdraaien en instrueren van bedienend personeel.  

Ons team van 15 servicemonteurs houden de conditie van de machines op peil. Van preventief onderhoud tot razendsnelle reparaties in geval van nood. 24/6 zijn wij bereikbaar, klanten kunnen op ons vertrouwen. Meedraaien in het consignatie rooster, eens in de 10 weken, vind je dan vast niet erg.

In ons bedrijf zijn we open naar elkaar, lopen we makkelijk binnen bij elkaar en werken we vooral samen aan ons product. De lijnen zijn kort waardoor we snel, maar overwogen beslissingen kunnen nemen en vernieuwingen en verbeteringen snel door kunnen voeren. De lat ligt hoog, wij maken producten van hoge kwaliteit en bieden service van hoog niveau.. Dit kan doordat we alle disciplines van onze machines binnen ons bedrijf zelf ontwerpen en realiseren, van verkoop, engineering, software, assembleren tot installeren en service bij de klant.

Wij geloven in een people-centric cultuur, met een sociaal personeelsbeleid  gebaseerd op vertrouwen en open sfeer. Het bieden van doorgroeimogelijkheden en uitdagingen is daar zeker onderdeel van.

 

Wat breng jij mee?

 • Een hoop technische kennis op het gebied van elektro, werktuigbouwkunde of mechatronica
 • Passie voor het vak, initiatief durven nemen en mee willen denken in verbeteringen en vernieuwingen
 • Zelfstandigheid, flexibiliteit en doorzettingsvermogen, omdat je veel op locatie aan het werk bent en het geen 8 tot 5 baan is.

 

Wat brengen wij?

 • Marktconform salaris 
 • Volgen van de CAO Metaalbewerkingsbedrijf
 • Goede verzorging voor onderweg
 • Scheidingsvergoeding en zondagverlof
 • Laptop en telefoon

 

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Terneuzen. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

Boaz_Timmermans_Symach_31
Boaz_Timmermans_Symach_49

Over ons

SYMACH BV is een vooraanstaand producent van palletizers, verpakkingsmachines, interne transportsystemen en wikkelmachines in uiteenlopende branches van de agrarische voedingssector tot de industriële en chemische industrie in Europa, Noord-Amerika en Australië. Momenteel werken wij in onze moderne, goed geoutilleerde vestiging in Terneuzen met een enthousiast gedreven team van ruim 85 medewerkers. Kwaliteit en service zijn kenmerkend voor SYMACH.

Waar wacht je nog op?
Kom eens langs!

Neem contact op met Ankie

Bel: 06 15 14 38 55
Of mail: personeelszaken.ter@bwpackagingsystems.com

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

 

SYMACH-HIGH-26

Alle velden met een * zijn verplicht.

*CV uploaden is optioneel.

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.